Димитровградчанин взе пловдивчанка на 7.7.17

Младоженците избраха да живеят в Димитровград

Димитровградчанин взе пловдивчанка, навръх 7-ми, 7-ми, 17-та година. Любомира Петрова сключи граждански брак с избраника си Георги Димов, в ритуалната зала на Община Димитровград.

На днешната дата много двойки в страната решиха да се врекат във вярност, смятайки, че повтарящите се цифри ще има донесат повече щастие в съвместния живот. При Любомира и Георги има една малка разлика.

Кумуват Евтим Евтимов от Димитровград и Донна Вълканова от Пловдив

Седмицата ми е любимо число, като цяло, казва младата булка, която добавя фамилията на мъжа си към своята. Нямаше как, съгласих се с нея, сподели младоженецът.

Двамата са заедно от две години и половина. Както е модерно в днешно време, запознават се в социалната мрежа. Започват да излизат и скоро решават, че са един за друг.

Смятаме да живеем в Димитровград. Спокойно е и няма такъв трафик като в Пловдив, подчертава Любомира. Най-хубавия град, допълва Георги.

Сватбеното им тържество ще бъде тази вечер в местно заведение. Здраве, успехи и късмет на младото семейство!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук