ДИМИТРОВГРАДСКИ ПРОТЕСТИРАЩИ СЕ СТЯГАТ ЗА СОФИЯ

контакти

Протестиращи от Димитровград изразиха мнение, че по-следващата седмица имат намерение да заминат за София. Те изразиха възмущението си от малкото дошли на протеста във втората неделя. Може да се каже, че полицията беше повече от нас. Няма смисъл да пръскаме пари за плакати. Ако и през следващата неделя се случи същото нещо, с част от недоволните обмисляме да пътуваме до столицата. Там да подкрепим събиращите се хиляди търсещи правата си като граждани, казват няколко от събиращите се на пл. „България“.

Идването на по-малко хора във втората неделя част от протестиращите отдадоха на лошото време. Поразмисляйки малко обаче допълниха, че причината е обезверяването на хората. Не виждат изгледи за промяна и затова не идват.

Нов акцент в скандиранията се появи на последния протест: „България не е само София“.  Ще придобие ли различно звучене, ще видим. Практиката показва, че тенденциите се запазват. Дали пък протестите не отшумяват? До следващата вълна. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук