ДЖАЗ И РОК В КДК, ФОЛКЛОРНА МАГИЯ – В ТЕАТЪРА

Джаз и рок ще звучат през тази седмица в кафе „Муза“, към Клуба на дейците на културата. В края на следващата пък в театър „Апостол Карамитев“ ще бъде поставен спектакъла „Фолклорна магия“.

Концерт ще сътворят тази вечер изпълнителите от Акустично джаз трио. Посетителите в кафето ще се радват на музиката на Дмитър Русев, Митя Йорданов и Петър Ганев. Проявата започва от 20 часа, на която са поканени музикални възможности да покажат и приятели на изпълнителите.

Отново в кафе „Муза“, на 22 февруари – събота, рок парчета ще забият димитровградчаните от  Grand Illusion. Почитателите им могат да заповядат от 20 часа, канят от КДК.

За Баба Марта от театъра ще изненадат зрителите с представлението „Фолклорна магия“. Спектакълът е един триумф на актьорското майсторство. Заповядайте на 1 март, от 10:00 и 11:30 часа, канят от храма на Мелпомена. Актьорите в този невероятен спектакъл изпълняват на живо четиригласни автентични песни и свирят на най-различни инструменти.  

[box_info]Спешни и изгодни имоти от СЛАВЯНА КОНСУЛТ: www.slavyana.com[/box_info]  

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук