Деян Иванов, Божидар Петков, Хавел Карагьозов с вот за стабилност

контакти

За стабилност и сигурност бе вотът в националните и европейски избори на кандидатите за народни представители от Димитровград Деян Иванов, Божидар Петков, Хавел Карагьозов.

Стабилността означава предвидимост. Време е да спрем експериментите с държавата. Време е за стабилност, да има предвидимост, за да могат хората да си планират нещата и икономиката да върви напред, заяви Деян Иванов.

Той гласува с хартиени бюлетини, като обясни, че така му е по-удобно и му се струва по-сигурно. Очакванията му са за голяма победа, след което да се проведат успешни преговори за съставяне на стабилно правителство. Впоследствие, при реализиране на заложените мерки, хората да почувстват, че има държава, която се грижи за техните интереси.

И в двата избора гласувах личности, които преди всичко поставят националния интерес над личния. Вотът ми бе за това България да сформира стабилно правителство и страната ни да продължи да се развива по европейския път, заяви Божидар Петков, който гласува на машина.

Той изрази надежди, че следващите избори няма да са толкова близо, както напоследък. Очакванията му са следващото правителство да определи посоката на развитие на България в дългосрочен план.

Гласувах за стабилност, за сигурност в държавата ни, гласувах за младите хора, за възможността истинските експерти да не намесят в управлението на държавата ни, заяви Хавел Карагьозов.

Той предпочете хартиени бюлетини, като подчерта, че така се гласува в Европа. Уверен е, че държавата ще се върне на правилния път, по който ще я изведе стабилно правителство, за да има по-добро бъдеще България.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук