ДЕЦА ЯХНАХА МОТОРИ ЗА ЧРД НА СЕМЕЙНИЯ ЦЕНТЪР

контакти

[dropcap]Д[/dropcap]ецата от Център за настаняване от семеен тип – Димитровград, получиха голям подарък от кмета Иво Димов. Специално за тях той покани мотористите от „Викингите“, за да повозят малчуганите за ЧРД на центъра. Качени на моторите, те направиха обиколка из алеите зад общината.

Изненадите следваха една след друга. Освен, че яхнаха мощните машини, за децата имаше торта и подаръци.

Направих този жест към тях, за да почувстват наистина, че днес имат празник. Сигурен, че ще го запомнят за цял живот, категоричен е градоначалникът.

ЦНСТ бе открит точно преди година. В него са настанени 6 деца, колкото е и капацитетът му – Исмаил на 13 г., Тодор на 8 г., Христо 5 г., Маргарита на 9 г., Мария на 9 г. и Ангелина на 10 г.

Малчуганите ще се включат на 21 ноември в благотворителен концерт в спортна зала „Младост“, от 18 часа. В него ще участват групите GrandIllusion, Spider, UnderBuilding, хип-хоп формация “Street Dust”, Елеонора Сталева и др. Проявата цели да подпомогне семейство за инвитро процедура.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук