ДЕЦА КАЗАХА НА КМЕТА КАКЪВ ДИМИТРОВГРАД ИСКАТ

контакти

Ден на отворени врати за деца организира кметът на Димитровград Иво Димов днес. Повод бе 25-годишнината от подписването на Хартата за правата на детето. Ученици от школата споделиха свои идеи и виждания за развитието на града и общината. Освен с Димов, децата се срещнаха и със секретаря на Общината Венета Стоименова.

uchenici-obshtina-1Няма да се притеснявате да изразявате мнението си. Винаги трябва да отстоявате вижданията си. Вратите на Община Димитровград са отворени за вас. При мен може да идвате винаги, обърна се Иво Димов към децата. Хубаво е да има пряк контакт с хората. Следваме тази политика от началото на мандата с колегите от администрацията, каза още той.

Градоначалникът разказа за направила му впечатление инициатива на кмета на Стара Загора. В града на липите формирали обществен съвет, който да подпомага ръководството при вземането на важни решения. През следващата година и в Димитровград ще се мисли по този въпрос. Първо, обаче, трябва да се намери техниката за излъчване на хората в съвета.

delchev2 ban

rk4_banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук