ДЕФИЛЕ ПОКАЗВА МАГИЯТА НА ХИМИЯТА

Асен Златаров
контакти

Дефиле „Избрано от магията на химията“ ще се проведе в ПГХХТ „Проф. д-р Асен Златаров“. Учители от общината по химия ще проведат работна среща утре. Целта е определяне на регламента за станалата вече традиционна проява и участието на учениците в нея. Дефилето ще се проведе в края на март.

На 16 март гимназията по химични и хранителни технологии, съвместно с ЕГ „Д-р Иван Богоров“ ще проведе Първо регионално състезание по информационни технологии. Организирано е от Съюза на математиците в България – секция Димитровград, в партньорство с Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ и Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград. Ще участват ученици от 5 до 12 клас. Получилите висока оценка от състезанието дванадесетокласници, могат да кандидатстват с нея за специалност „Информатика“ в ПУ. Представянето на учениците ще преценя жури от двата университета. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук