Детски панаир зарадва малки и големи, следва лятно кино

Детски панаир зарадва малки и големи в парка пред Градска библиотека „Пеньо Пенев“ и Исторически музей. Инициативата бе част от програмата за празника на Димитровград, в която за 27 август друго интересно събитие ще е лятно кино.

Детският панаир включи разнообразни работилнички, места за рисуване, подреждане, сгъване и какво ли още не. Снимки вижте на Фейсбук страницата ни – тук.

В 20:00 часа тази вечер в лятната читалня на библиотеката ще се състои среща с актьорите Катерина Евро и Георги Мамалев, както вече обявихме. Двамата участват във филма „Оркестър без име“, който ще се прожектира от 21:00 часа на площада пред библиотеката и музея.

Междувременно, от 18:00 часа, стартира турнир по футбол на малки врати на стадион „Раковски“. От 19:00 часа в парк „Марица“ ще се състои концерт на клубове от третата възраст.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук