ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ: С x 100 КНИГИ ОТ РОТАРИ ДАМИ

Инер Уил клуб Димитровград
контакти

100 детски книжки дариха дамите от „Инер Уил клуб“ Димитровград на Обединено детско заведение „Райна Княгиня“. Амбицията е до 1 юни – Деня детето, по толкава бройки да получат  и всички останали градини в Димитровград, съобщи президентът на клуба Маргарита Димитрова.

Това е второто детско заведение, което дамите посещават. Каузата „Библиотека в детските градини“ започна на 1 ноември м. г. с ОДЗ „Слънце“. Тогава те дариха също 100 книжки. Ротарианските съпруги решиха началото да съвпадне с Деня на народните будители.

Инициативата е заимствана от кампания на столичната библиотека, като целта е всяка детска градина в общината да разполага със собствен набор от подобна литература.

Преподавателката от ОДЗ „Райна Княгиня“ Катя Грозева представи авторската си творба „Моят детски свят“. С нея тя се включва в кампанията и ще оставя по екземпляр при всяко от следващите посещения.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук