Дете на 11 години, с коронавирус, сред жертвите

Дете на 11 години е сред шестте жертви, с коронавирус, през предходните 24 часа в област Хасково. То е от община Димитровград, било е хоспитализирано на 3 януари и е починало на 11 януари, съобщават от Областна администрация.

През периода са починали още: мъж на 73 години от община Димитровград, жена на 75 години от община Свиленград, мъж на 75 години от община Хасково, мъж на 62 години от община Хасково, жена на 84 години от община Димитровград.

123 нови положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие. Лицата са от всички общини, без Стамболово.

От новите случаи има възпитател от „Иван Вазов“, гр. Свиленград. Под карантина са 12 ученици от 7 клас.

191 души са хоспитализирани към момента, които се намират за лечение в лечебни заведения. Диагностицираните случаи с коронавирусна инфекция в областта от началото на пандемията до момента са 19371. Излекуваните са 11192. Починали са 1267, уточняват от Областна администрация – Хасково.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук