Дете мята играчки от прозорец, вдига на крак пожарна, полиция и спешна помощ

Преди месеци, при същите обстоятелства, хлапето се строполило от прозореца на 4-я етаж, но имало късмет

Екипи на пожарната, полицията и спешна помощ бяха пристигнали тази сутрин на бул. „Димитър Благоев“, до блок 19-и в Димитровград. Сигналът – за изправено на прозорец дете на 4-я етаж, което мята разнообразни играчки на тротоара.

Обадихме се на спешния тел. 112, понеже след доста чукане по вратата, никой не отвори. Органите пристигнаха бързо. Детето, 5-6 годишно, беше право на прозореца. Беше въпрос на една крачка да скочи пак долу, коментираха на място.

Оказва се, че това е втори пореден път. Първият бил преди месеци, при подобни обстоятелства, когато хлапето пада от 4-я етаж на плочките. Най-вероятно е било същото, но това не може да се каже с абсолютна сигурност. Причината е, че в апартамента живеят това и още две деца.

Не е ясно дали всички те са били в апартамента днес, но поне две са били, тъй като докато едното хвърляло, другото се показвало на прозореца… Доколкото се разбра, те живеели с майка си и баба си. Бащата бил някъде в чужбина.

При пристигането на екипите не са се наложили по-крайни действия, като разбиване на вратата например, тъй като все пак, родителите са отворили и по-сериозен инцидент е бил предотвратен.

Не е нормално дете да стои право на прозореца на 4-я етаж. Наскоро се строполи на плочките. За щастие, беше спасено. Сега пак бе на косъм от падане. Добре, че не се стигна дотам, коментираха с облекчение на място. Според споделените мнения, институциите трябва да вземат по-сериозни мерки, за да не се повтарят подобни ситуации.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук