Десетки се включиха в купон с колела и ролери

контакти

Десетки, малки и големи, се включиха в купон с колела и ролери. Спортният празник се проведе вчера вечерта в Добрич, организиран от читалище „Нов път 2011“.

Надпреварата бе в центъра на димитровградското село, както и на спортната площадка в бившето училище. За най-добрите бяха предвидени награди и поощрения. Класирането на първите места обаче съвсем не бе най-важното, а участието и ентусиазма.

Спортната проява започна с индивидуално участие по колоездене свободен стил, по предварително определен маршрут. Последва надпреварата с ролери. В нея освен бързина, децата трябваше да покажат умения да минават покрай препятствия.

Най-интересно, и за зрители, и за участници, стана на спортната площадка в бившето училище. Там велосипедистите трябваше да демонстрират майсторско управление на велосипед. Малко преди състезателната част, мнозина изпитаха възможностите си да минават през неравности, осморки и да слаломират.

Още снимки, вижте на Фейсбук страницата ни – тукПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук