ДЕПУТАТЪТ ОТ ГЕРБ ЕВГЕНИЯ АНГЕЛОВА С ОТКРИТА ПРИЕМНА В ХАСКОВО

Приемна в Хасково обяви за днес народният представител от ГЕРБ Евгения Ангелова. Всички граждани могат да зададат своите въпроси и да се срещнат с депутата в понеделник, 17 ноември, от 11 до 13 часа, в централния офис на ПП ГЕРБ Хасково, ул. „Цар Освободител“ № 2 – Малък бизнесцентър.

Междувременно, в неделя Ангелова, заедно с другия народен представител от ГЕРБ Делян Добрев, участваха в събития в Симеоновград по повод Международния ден в памет на жертвите на пътя. Те бяха поканени от майките на деца загинали при катастрофи. Депутатите поднесоха цветя пред мемориала в паметна шестте деца, които бяха убити на тротоара от пиян шофьор преди години на Великден. Двамата присъстваха и на церемония по награждаване на призьорите от национален конкурс да детска рисунка “Да спрем войната на пътя”. Повече от 200 деца от цялата страна са изпратили свои творби за участие в надпреварата организирана от община Симеоновград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук