ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ НЯМА ДА ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ

контакти

Народните представители от ГЕРБ няма да вземат заплати. Това бе обявено днес на пресконференция в областния град. Причина е неучастието им в заседанията на Народното събрание. С журналистите се срещнаха Делян Добрев, Красимир Стефанов, Ирена Узунова и Владимир Митрушев. Бившият енергиен министър подчерта, че ГЕРБ няма да участва в парламента, който до момента се занимава само с реваншизъм, клиентски законопроекти, овладяване на силовите структури. Позицията на своята партия той определи като отговорна. Добави, че кабинетът не може да се нарече програмен или експертен, тъй като няма програма. Това е псевдопарламент и ние ще участваме в заседанията му само при обсъждане и приемане на нов изборен кодекс, подчерта Ирена Узунова.

Делян Добрев обяви, че се възпротивява и с неговите колеги няма да допуснат чистки на директори от област Хасково, ако са доказани експерти. Така той отговори на зададен му въпрос. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук