ДЕН 3: АВТО И МОТО-ПОЛИЦИЯ СКУЧАЕ В ЧАКАНЕ НА ПРОТЕСТ

контакти

Protest-3Автопатрул и мото-полицай от управлението в Димитровград около час скучаха край площада в очакване на протестиращи. В третия ден на недоволство пак около двадесетина младежи, след 18,30 поседяха на пейките пред общината, вяха знаме, надуваха от време на време свирки да привлекат съмишленици. Не стана обаче. Гражданството предпочете да се разхожда, да свърши някоя работата или да следи събитията по телевизия и интернет.

В същото време отново хиляди се събраха в столицата и други градове на протест срещу избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, а вече и срещу правителството. Издигат се са искания за ремонт на изборния кодекс и нов вот на есен, съобщиха информационни издания.

Към 19,30 групичката на площад „България” мирно се разотиде, а униформените запалиха МПС-тата и тръгнаха да бдят за реда на други места. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук