Денков ще отговаря във Фейсбук последно като премиер

контакти

Николай Денков ще отговаря на въпроси във Фейсбук, последно в качеството си на министър-председател.

За да отчете свършеното през допълнителния 10-и месец от редовното управление и да направи финална равносметка преди предаването на властта на служебното правителство, министър-председателят акад. Николай Денков ще отговаря на въпроси на граждани и медии в четвъртък, 4 април, от 09,30 часа на живо на страницата във Фейсбук на Министерския съвет, съобщават оттам.

Въпроси към акад. Денков могат да се задават предварително в коментарите под видео анонса на премиера, както и по време на живото излъчване на страницата на Министерския съвет във Фейсбук.

До края на правителството остава около седмица, но задачите не намаляват. Тази седмица ще заседаваме в понеделник и сряда, за да свършим максимален брой задачи и да осигурим плавен преход към служебен кабинет, заяви премиерът в оставка акад. Николай Денков преди заседанието на Министерски съвет, на 1 април.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук