ДЕЛЯН ДОБРЕВ – ШЕФ НА ЕНЕРГИЙНАТА КОМИСИЯ В ПАРЛАМЕНТА

Народният представител от ГЕРБ Делян Добрев днес бе избран  за председател на комисията по енергетика в Народното събрание. Той е член и на Комисията по икономическа политика и туризъм, съобщават от офиса на партията в Хасково.

Делян Добрев бе избран за депутат от 29 Многомандатен избирателен район. Името му се спрягаше за министър на енергетиката в новия кабинет. Впоследствие той се оттегли, като посочи лични причини.

Другият народен представител на ГЕРБ от Хасково Евгения Ангелова е избрана за член на комисиите по бюджет и финанси, както и на тази по европейски въпроси и контрол на европейските фондове.

Междувременно, Ангелова ще има открита приемна в Димитровград на 1 декември. Гражданите могат да зададат своите въпроси и да споделят проблеми като посетят офиса на ГЕРБ, на бул. “Г. С. Раковски” 16, от 11:00 до 12,30 часа. Тогава хората могат да разговарят и с общински съветници от ГЕРБ.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук