Делян Добрев, след среща с ПП-ДБ: Каква може да бъде причината за този катарзис?

Има нещо гнило в Дания, казва народният представеител от ГЕРБ-СДС

контакти

Седя и се чудя… Каква може да бъде причината за този катарзис? Такъв въпрос на фейсбук страницата си отправя народният представител на ГЕРБ-СДС от Хасково Делян Добрев, след среща с ПП-ДБ на тема бюджет. Задава и още питания, които обвързва с различната, както се разбира от думите му, политика на новата коалиция, като подчертава, че… „има нещо гнило в Дания„.

На страницата си Добрев пише:

Днес участвах в срещата с ПП-ДБ на тема бюджет и икономика и мога да ви кажа, че „има нещо гнило в Дания“.

Хората, които съсипаха публичните финанси на държавата и ни докараха до огромен свръхдефицит и десетки милиарди нови дългове на година, сега изведнъж заговориха за Еврозона, ограничаване на дефицита, дори рязане на разходи, ако е необходимо!

Седя и се чудя… Каква може да бъде причината за този катарзис? Вие как мислите?

  1. Осъзнали са се, взели са си поука от грешките, променили са се (нали са промяна) – аз лично това не го вярвам…
  2. Понеже знаят, че няма да управляват, искат публичните финанси да са стабилни, за да могат, ако се върнат един ден отново на власт, да теглят заеми с двете ръце и да харчат отново милиарди без следа от нещо направено?
  3. Искат да управляват с ГЕРБ и за това са готови на всякакви компромиси в името на сформирането на коалиция и връщането на власт?
  4. Или някоя друга мизерия, за която не се сещам в моментаПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук