Делян Добрев при старта на кампанията в Хасково: Галопираща инфлация и обедняване на хората, защото от 2 години няма държава. ГЕРБ е доказала, че знае как да се справи с тези проблеми 

контакти

ГЕРБ–СДС спази традицията и откри кампанията си в Хасково с водосвет. Кандидатите за народни представителите, водени от Делян Добрев, посочиха основния приоритет за ГЕРБ-СДС за новия управленски мандат: справяне с високите цени и обедняването на хората.

„С всеки изминал ден държавата заприличва все повече на 1997 година. Имаме галопираща инфлация, парите се обезценяват, цените на стоките в магазините стават непосилни. Стигнахме до тама, че в хранителните магазини в България, стоките са двойно по-скъпи, отколкото във веригите в Европа. Служебният кабинет показа, че надценките в търговските вериги са почти 100 %. Това е безобразие, никога не го е имало в тази държава. Търговците си го позволяват, защото държава няма, управление няма!“, категоричен е водачът на листата на ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

„Във всички години, в които ние сме управлявали, инфлацията беше между 0 и 2%. Заеми почти не се теглиха, увеличението на доходите се усещаше от хората. Сега хората обедняват и на това трябва да се сложи край! 1000 лв. днес въобще не са това, което бяха преди 2 години. Нашата кампания ще е фокусирана около разрешаването на най-големия проблем на хората – инфлацията, цените и обедняването. Ние сме единствената партия, която казва, че това е най-големият проблем и знае как да го реши, защото ГЕРБ е доказала в миналото, че се е справяла с този проблеми“, категоричен е Делян Добрев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук