ДЕЛЯН ДОБРЕВ ОТКАЗВА МИНИСТЕРСКИ ПОСТ

контакти

Спряганият за министър на енергетиката в новия кабинет – Делян Добрев, няма да заема този пост. Първоизточник  на информацията  е „Труд“, позовавайки се на свои източници в парламента. Според faktor.bg депутатът от ГЕРБ ще остане председател на комисията в Народното събрание.

Информацията, засега – не е потвърдена официално. Потърсен за коментар, Делян Добрев не вдигна телефона си. Ако се окаже вярно, че той няма да бъде министър, това ще затвори вратите към Парламента за Владимир Митрушев. Както писахме, Митрушев бе трети в листата на ГЕРБ в Хасково, но партията вкара двама народни представители.

Междувременно, почти сигурно е, че правителство ще има. То ще бъде подкрепено от ГЕРБ, Реформаторски блок, Патриотичен фронт и АБВ. Официално, обаче – това може да се потвърди, след гласуване в Народното събрание.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук