Делян Добрев в Димитровград: Да покажем в неделя, че ГЕРБ е по-силен от всякога!

Чака ни много работа, но ще е трудно, ако нямаме стабилно управление, обърна се към пълната зала и кандидатът за евродепутат Ева Майдел

Да излезем в неделя и да покажем, че ГЕРБ е по-силен от всякога! Няма по-подготвен от екипа на ГЕРБ! Гласувайте уверено в неделя с №22 в бюлетините! Такъв призив от обновения театър в Димитровград отправи водачът на листата на ГЕРБ-СДС за район Хасково Делян Добрев.

В срещата участваха още Ева Майдел – кандидат за евродепутат, както и тримата представители от Димитровград в листата за народни представители на ГЕРБ-СДС – Деян Иванов, Божидар Петков и Хавел Карагьозов. Откри я кметът на Димитровград Иво Димов, пред пълна зала в театъра.

Кметът на Димитровград Иво Димов откри срещата в театъра

С вота си в неделя искрено се надявам да си върнем държавата и нормалността в цяла България. Затова е важно всеки един да гласува. С №22 ще направим така, че в България да има стабилност, ред и да продължим да изпълняваме ангажиментите си местните власти и държавата, заяви Иво Димов.

В последните три години сме изправени пред невъзможността да изпълняваме планирани проекти. Цифрите го показват. НСИ излезе с доклад, който казва, че за 2023 г. имаме построени само 15 км магистрали в цяла България и то само около София. Красноречиво е още, че само 1% по Плана за възстановяване и устойчивост, в частта за общински проекти, е усвоен. Има още страшно много работа и ще стане трудно, ако нямаме стабилно управление. Необходима ни е подкрепата ви, за да излезем от безвремието в последните три години, обърна се към пълната зала и кандидатът за евродепутат Ева Майдел.

Ева Майдел

Да си върнем нормалността! Да пресечем илюзиите и високопарните приказки на Промяната! Най-голямото желание на хората е да има редовно правителство, с дълъг хоризонт и доминираща роля на ГЕРБ. Това е партията, която успява да решава проблемите на хората, категоричен бе кандидатът за народен представител от Димитровград Деян Иванов.

Деян Иванов

Хората, които ме познават, знаят, че винаги съм се интересувал от възможностите и начините за привличане на инвестиции и създаване на условия за бизнеса. Имайте обаче предвид, че инвеститорите търсят сигурност и стабилност. Това е посланието, което излъчва ГЕРБ, сподели кандидатът за народен представител от Димитровград Божидар Петков.

Божидар Петков

Сигурното и стабилно управление на държавата няма как да мине без здравеопазването. В програмата на ГЕРБ са застъпени кадровото обезпечаване със специалисти, включително по малките населени места, единна система за цените на лекарствата и др. Пример за правилно управление е с МБАЛ „Света Екатерина“, която с подкрепата на Общината обезпечи нуждите си и резултатите са налице, заяви  кандидатът за народен представител от Димитровград Хавел Карагьозов.

Хавел Карагьозов

Чувствам се победител, защото за разлика отпреди три години, сега цялото българско общество видя, че съм прав да бъда против сглобката, коментира Делян Добрев. Той подчерта некомпетентността на Асен Василев и Кирил Петков, а за Николай Денков каза, че ако се сравнява с кадрите на ГЕРБ, няма да стане повече от заместник-министър.

Бойко Борисов и ГЕРБ са желани партньори в Европа, каза Делян Добрев

В партия ГЕРБ има поне 10 човека, които са по-подготвени от Денков да бъдат премиери, но най-подготвеният от всички е нашият лидер Бойко Борисов. Той е бил три мандата премиер, познава всички лидери в Европа. Преди ден доказа, че ГЕРБ е желания партньор, с това, че успя да доведе на едно място в България двамата лидери в Европейския съюз – Манфред Вебер и Урсула фон дер Лайен, подчерта водачът Делян Добрев.

За стабилна България в сигурна Европа – ГЕРБ-СДС е с №22 в бюлетините за парламентарните и европейски избори.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук