ДЕКЛАРАЦИЯ С БАРКОД СМЯТА ДЪЛЖИМИЯ ДАНЪК В НАП

контакти

Декларация за облагане на доходите с баркод качи на страницата си НАП. Електронният формуляр трябва да се изтегли и попълни. Подаването на декларация с баркод гарантира на клиентите, че няма да допуснат технически грешки, тъй като дължимия данък се изчислява автоматично след попълване на приложенията за различните видове доход, съобщават от Приходната агенция.

Оттам напомнят, че изпращането на декларация с баркод предполага и по-бързо възстановяване на надвнесения данък. Подаването на декларацията става с писмо по пощата или на място. Срокът за това изтича на 30 април, като дотогава трябва да бъде заплатен и дължимия данък за довнасяне.

За първите две седмици от старта на новата данъчна кампания 85 души от областта вече са обявили доходите си в офиса на НАП в Хасково. 27 от тях са го направили по интернет с електронен подпис, което им дава възможност с намалят с 5% дължимия данък за довнасяне. Останалите 58 души са посетили Агенцията лично.  

[box_info]Инж. Албена Желязкова – консултант недвижими имоти, строителство, земеделски земи 0888 46 68 13[/box_info]  

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук