ДЕВОЙКИ ЗУМБИРАХА ЦЕНТЪРА НА ДИМИТРОВГРАД

Ban-nashЗумба клас на открито се проведе тази вечер в центъра на Димитровград. В рамките на час, под звуците на латино и поп ритми, девойки разкършиха тела на сцената, забавлявайки публиката на площад „Поезия“.

Събитието организира Наталия Василева, лицензиран зумба инструктор. Освен танцьорки от Димитровград, бяха дошли и техни колежки от Харманли. В танците се включиха и други хора, дошли да погледат и да послушат хубава музика.

Зумба класът е първи от предстоящи, които ще се провеждат в Общинско предприятие „Детски и младежки център“ – Димитровград. Заниманията ще бъдат всеки понеделник и петък, от 17:30 часа, срещу такса от 2 лева, на втория етаж, зала 4. На редовните посетители ще бъдат издадени и карти. За връзка с Наталия Василева, на тел. 0896785215.

Зумбата е танц, създаден през 90-те години на 20 век. Той съчетава елементи на аеробика и фитнес. В него хореографите включват движения от самба, меренге, салса, хип-хоп, дори бойни изкуства.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук