ДЕВОЙКИ ВДЪХНОВЯВАХА МОТОРИСТИ КАСКАДЬОРИ

Всички знаят, че момичетата си падат по високите скорости. Любими са им колите, но най-вече моторите. Като потвърждение на това дойде т. нар. stunt showмото-акробатика и каскади със зверове на две колела. На няколко пъти в каскадите заедно с майсторите се включваха млади девойки, яхнали заедно мощните машини. Те ги вдъхновяваха в сложните номера.

Със свистене на гуми, изправяне на предно и задно колело спецовете по високи скорости екзалтираха публиката. Виковете и ръкоплясканията на моменти дори заглушаваха моторите. Не мина без пушилка и мирис на изгоряла гума.

Малко преди шоуто, за загрявка почетна обиколка на Димитровград направиха ездачите от мото клуб „Викингите“. Заедно с тях се включиха много техни приятели. Подобни обиколки те правят всяка година за празника на Димитровград. Тази година обаче направи впечатление, че даващите газ по улиците бяха много повече от предни години. И като стана дума за свалки, не беше изненада, че зад много от моторджиите имаше красиви девойки. Със сигурност много от тях ще се видят тази вечер на басейна. Там, от 20 часа ще има рок маратон. В него ще забият групите P.I.F. и „8 метра в секунда“. Продължението на шоуто ще бъде гарантирано. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук