Двойки от община Димитровград могат да кандидатстват за ин витро

контакти

Документи на кандидатите за финансова помощ от Общинския фонд Ин витро приема Община Димитровград до 19.05.2023 г.

Съгласно Правилника за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана  репродукция, средства от фонда се отпускат на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала от община Димитровград  с репродуктивни проблеми. Средства от фонда се отпускат и за ин витро процедура с донорска яйцеклетка или сперматозоиди.

Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се, както и необходимите документи, могат да се видят на сайта на Община Димитровград, в раздел Дейности и услуги: https://www.dimitrovgrad.bg/bg/naredbi-i-pravilnitsi – Правилник за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала с репродуктивни проблеми на територията на община Димитровград.

Срокът за подаване на документи за кандидатстване за финансиране през 2023 година е от 19.04.2023 г. до 19.05.2023 г./вкл./

Наборът от необходими документи се внася в сградата  на общинска администрация, първи етаж, гише №1 – Деловодство и информация към Общински център за услуги и информация на гражданите, в запечатан плик, на който са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и текста „За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция”.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук