ДВЕ ПОЖАРНИ ГАСЯТ ДЪРВОДЕЛСКА РАБОТИЛНИЦА В БРЯСТ

Екипи с два автомобила от димитровградската пожарна служба са участвали в гасенето на пожар в дърводелска работилница в Бряст. Той възниква на 24 януари, неделя, около 2:30 часа, съобщават от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Хасково.

В пламъците са изгорели 60 квадрата покрив и 4 броя дърводелски машини. От Регионалната дирекция не посочват причините за пожара в работилницата.
Огнеборците от Димитровград са гасили още Пежо, на ул. „Първи май“. Колата пламва в следобедните часове на 23 май. Причината е техническа неизправност, като автомобилът е бил с газова уредба.

Служителите на Дирекцията са участвали в ликвидирането на 18 произшествия в петък и през почивните дни.

Електрическа скара е подпалила апартамент на ул. „Алеко Константинов“ в Харманли. След небрежност при боравене с огън, са изгорели 70 квадрата покрив, опушени са 200 квадрата стени, на къща в хасковския кв. „Болярово“.  На няколко места в областта са се запалили комини, на къщи и апартаменти.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук