Две идентични комисии ще проведат конкурсите за болницата и Медицинския център

контакти

Две идентични комисии ще проведат конкурсите за управители на МБАЛ „Света Екатерина“ и „Медицински център – Димитровград“ ЕООД, обявени от Общинския съвет днес. Председател ще бъде общинският съветник адв. Коста Костов. Секретар – Донка Велчева, членове – Димитър Петров и Стефан Димитров. Такъв е съставът и на двете комисии, реши ОбС. Предстои определянето на представител на Регионалната здравна инспекция /РЗИ/. Вероятно, той също ще бъде член и в двете комисии.

Както писахме, двата конкурса се обявяват, поради изтекли договори на управителите. Днес бе направена техническа корекция по предложенията. Заявленията за участие в конкурса за МБАЛ се подават до 16 февруари, а не до 17-ти както бе записано предварително. Провеждането му ще е на 22 февруари.

Документи и заявления за участие в другия конкурс се подават до 16 февруари, а не до 17-ти, както бе записано. На 19 февруари комисия следва да разгледа всяко постъпило заявление.

Междувременно, Местният парламент определи представител от Община Димитровград, в комисията за изработване на областна здравна карта. Това ще е зам.-управителят на МБАЛ „Света Екатерина“ д-р Валентин Палашев.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук