Две деца и три жени остават в болница, след пожара в апартамент в Хасково

контакти

Девет души са били транспортирани в хасковската болница, след пожара в апартамент в ж. к. „Орфей“ в Хасково. След преглед за лечение и наблюдение, в отделенията са оставени две жени на 35 и 68 години, 7-годишно момче и жена на 24 години, заедно с 9-месечното й бебе, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Около 17 часа в неделя в хасковското управление е подаден сигнал за пламъци в жилището. На място незабавно са изпратени спасителни екипи, загасили пламъците. Поради силното задимяване, извършена е била евакуация на входа, като е използвана и механична стълба.

Днес предстои повторен оглед на произшествието за изясняване причините за пожара. Образувано е досъдебно производство.

Имущество на хранителен магазин е изгоряло вследствие на пожар в тополовградското село Устрем, съобщават още от пресслужбата на полицията На 9-и в 2.47 часа в управлението е подаден сигнал за пламъците в магазина, собственост на ЕТ от селото. Изгоряло е имущество в хранителния магазин, чиято стойност подлежи на изясняване. Образувано е досъдебно производство.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук