Два сигнала за паднали дървета в региона, до ранния следобед

На два сигнала за паднали дървета са се отзовали екипи на Районна служба „Противопожарна безопасност и защита на населението“ до ранния следобед, вследствие на силния вятър.

Сигналите са за Хасково и Димитровград, но няма пострадали хора, както и нищо друго притеснително покрай тях, поясниха от службата.

В едната страна на централната алея в Димитровград е паднал голям клон от дърво, който своевременно е бил премахнат. За щастие, точно в този момент не е имало хора под него. По тротоарите, пък, има множество по-малки клони и листа.

Жълт код за силен вятър е обявен за днес в много части на страната, който се очаква във вечерните часове да утихне, но хората трябва да внимават, когато минават под големи дървета и да се оглеждат покрай сгради, защото е възможно да има надвиснали ламарини.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук