Два имота в Димитровград продава НАП

Стартира продажбата на поземлен имот в Хасково

контакти

Два имота в Димитровград продават тази седмица публичните изпълнители от офиса на НАП в Хасково. И двата се намират в центъра на града, на първите етажи в жилищни сгради, а цените им са повече от изгодни, посочват от Приходната агенция.

Единият имот е апартамент с площ 98 квадрата, състои се от три стаи и кухня. Към тях има изба и таванско помещение, всяко от които по 17 кв. м. Състоянието на жилището изисква ремонт, но затова пък обявената продажна цена е едва 33 750 лв.

Другият обект е търговски с предназначение за магазин. Голям е 100 квадрата и също е разположен на първи етаж в сграда в центъра на Димитровград. И към него има избено помещение, голямо 16 кв. м. и таван – почти 19 кв. м. Състоянието му е много добро, а цената, от която стартира търга е 56 250 лв., обясняват от НАП

Организираните от Агенцията огледи и на двата имота вече стартираха. Могат да бъдат разгледани от проявяващите интерес до 3 септември включително, всеки делничен ден от 9 до 17 часа. Също до 3 септември, се внася депозит в размер на 20% от първоначално обявените цени, а при публичните изпълнители от Хасково на адрес бул. „България“ 152, се приемат ценови предложения за закупуване.

Веднага след тези търгове, стартира продажбата на поземлен имот в Хасково, голям 3712 квадрата заедно с построената в него сграда. Разположен е в Източна индустриална зона, а цената му е 244 222,50 лв. Неговите огледи са от 4 до 13 септември.

Подробности за тези и други търгове, организирани от Националната агенция за приходите, могат да бъдат разгледани в интернет, на е-адрес www.nap.bg в рубриката „Продажби“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук