Два дома, магазин и дама, обрани за денонощие

Четири кражби регистрира за денонощието Областната дирекция на МВР. При две от тях са обрани частни домове на улиците „Добруджа“ и „Алеко Константинов“ в Хасково. Откраднати са около 100 грама златни накити, лаптоп и различна валута на стойност около 2000 лева.

При третата кражба са откраднати неустановен до момента брой мобилни телефони, от магазин на ул. „Преслав“  в областния град, след счупване стъклото на витрината му.

Последното посегателство е срещу пазаруваща в хипермаркет в Димитровград дама. Жената съобщава, че от чантата й липсва портмоне с 80 лева. По всички случаи са образувани досъдебни производства.

Същевременно, двама симеоновградчани, на по 23 години, са задържани за кражби. Момчетата откраднали от незаключени жилища в Симеоновград три въдици с макари, ъглошлайф и три медни съда. Вещите са открити и предадени с протокол на разследващите.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук