ДВАМА ЩАСТЛИВЦИ ЩЕ ВЗЕМАТ АЙФОН И ТАБЛЕТ ОТ ИГРАТА „МОЯТ ГРАД“

Двама щастливци ще вземат Apple iPhone 5 и Samsung GALAXY Tab 2 от забавно-опознавателната игра „Моят град“. Тя се организира за празника на Димитровград, като през тази година това е второ издание.

Целта на играта е да се посетят посочени обекти и да се съберат печати от всички тях. Играчите трябва да преминат през община Димитровград, театър „Апостол Карамитев“, парк „Марица“, плувен комплекс „Раковски“, „Детски и младежки център“. С карта желаещите могат да се сдобият от всяко едно от посочените пет места. На нея са маркирани ориентири. Освен че ще се запознаят с работата на институциите, хората ще имат възможност да научат повече подробности за всяка една от тях.

Играта стартира от 19 август. В нея могат да се включат всички, без ограничение. Попълнените карти се предават в Историческия музей до 1 септември. Наградите ще бъдат изтеглени на 2 септември от томбола на сцената на пл. „България“, когато ще бъде кулминацията за празника на града. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук