Две учителки от две забавачки с COVID-19, 46 деца под карантина

68 нови случая на коронавирус регистрирани в област Хасково за денонощието

68 нови положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие. Лицата са от общините Любимец, Хасково, Симеоновград, Димитровград, Свиленград, Тополовград, Ивайловград и Харманли.

От новите случаи има учителка от ДГ „Слънце“ – гр. Димитровград, като контактни и под карантина са 21 деца от ІVа група, 1 учител и 1 помощник възпитател. Другият случай е учителка от ДГ „Лилия“ – гр. Димитровград, като контактни и под карантина са 25 деца от ІІІ група и 1 служител от персонала.

235 души са хоспитализирани към момента, които се намират за лечение в лечебни заведения. Диагностицираните случаи с коронавирусна инфекция в областта от началото на пандемията до момента са 15819. Излекувани са 11199 лица. Починали са 997 души. Починали за изминалото денонощие са мъж на 69 г. и жена на 81 г. от община Харманли, съобщават от Областна администрация – Хасково.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук