ДВАМА МИНИСТРИ НА СРЕЩА С БИЗНЕСА В ХАСКОВО

контакти

Министрите на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев и на финансите Петър Чобанов ще участват в организирана от Българската банка за развитие среща с представители на бизнеса в Хасково.

Събитието е деветото от поредицата информационни срещи в цялата страна. Кампанията има за цел да се запознаят местните фирми с новите възможности за финансиране от ББР, както и с целия набор от инструменти, които осигуряват гъвкаво и ниско-лихвено кредитиране за малките и средни предприятия. Представителите на бизнеса имат възможност да зададат своите въпроси към представителите на правителството и експертите на банката.

Срещата ще се проведе на 28 април, от 16:00 часа, в залата на Областна администрация Хасково. Началото на срещата е открито за представителите на медиите, а след нейния край в 17.30 часа е предвиден брифинг в същата зала.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук