Двама крадат две овце, връщат 33 кг месо

Двама димитровградчани са задържани за кражба в местното районно управление. Те си признали, че са откраднали две овце от стопанство в село Брод, след което заклали животните. При залавянето им, се оказва, че са им останали 33 кг месо, което върнали с протокол. Закопчаните са на 47 и 51 години, познати на органите на реда, съобщават от МВР – Хасково.

Още трима са хванати през денонощието, за две кражби, допълват от пресслужбата на полицията.

Момче и момиче, 21-годишен свиленградчанин и 20-годишна харманлийка, са задържани за кражба от параклис в свиленградското село Димитровче. Те са заподозрени, че са задигнали от параклис на църква в землището на селото монети на стойност 40 лева. Спипани са, след сигнал от кметския наместник.

Третият задържан за кражба – 41-годишен, е отведен в районното управление на Хасково. От рампа на магазин, на бул. ‚Съединение“ в областния град, откраднал два градински стола, които върнал.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук