Двама димитровградчани нападнаха лекар в Спешното в Хасково

контакти

Бързо производство за причиняване на телесна повреда по време на изпълнение на служебните задължения е образувано в управлението в Хасково, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково.

Това е станало снощи в 20,15 часа, когато е получен сигнал от Спешното отделение на МБАЛ – Хасково, че близки на пациент са нападнали и ударили дежурния лекар.

На място незабавно е изпратен автопатрул, който установил, че двама димитровградчани изчаквали свой близък в коридора на отделението. Те вдигали шум – крещели, смеели се, което накарало дежурния лекар да им направи няколко пъти забележки.

Когато шумът станал нетърпим и пречел на работата им, докторът опитал да ги изведе извън сградата. Единият от мъжете, 46-годишен, го обидил, а по-младият, на 19 години, го ударил отзад с крак в областта на бъбреците и ребрата вдясно.

Двамата са отведени в районното управление, където ги тествали за алкохол. Пробата на 46-годишния отчела 1,12 промила в издишания въздух. 18-годишният е задържан е до 24 часа.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук