Двама граждани обсъдиха кандидатурите за двама почетни граждани

контакти

На пръстите на едната ръка се брояха гражданите, присъствали на снощното обществено обсъждане на кандидатурите за почетни граждани на Димитровград за 2018 година. Болшинството присъстващи бяха предимно общински служители, както и такива, свързани с предложенията, а другите граждани бяха не повече от двама-трима.

Както писахме, две са предложенията за удостояване с отличието „Почетен гражданин на Община Димитровград”. Първото, направено от кмета Иво Димов, е за професионалния културист Добри Делев. Второто, внесено от Дружество на журналисти и Клуб на дейците на културата, е за пенсионирания журналист Димитър Беремски.

Общественото обсъждане откри председателят на Местния парламент Гергана Кръстева, след което бяха казани по няколко думи за двете кандидатури.

Предстои предложенията да бъдат оформени в докладни записки. След това Общинският съвет ще вземе решение, което трябва да стане до края на юли месец тази година.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук