Да помогнем на Йоана

Билети за ГОЛЕМИЯ благотворителен концерт в помощ на МАЛКОТО момиченце се продават в центъра на Хасково и в комплекс „Веспрем“

Хасково се обедини, за да помогне на Йоана. Тя е само на 11 месеца и вече е изправена пред сериозно здравословно изпитание. Йоана е с диагноза ембрионален рабдомиосарком и е на спешно лечение в чужбина. Момиченцето с лъчезарна усмивка се справя геройски с изпитанията, но за да бъде преодоляно коварното заболяване е нужно всички да #помогнем на #Йоана!
На 29 август 2020 година от 18,30 часа на спортен комплекс „Спартак“ ще се проведе Благотворителен концерт „Да помогнем на Йоана“.

Той се организира от близки и роднини на момиченцето, с подкрепата на община Хасково, Еконт Експрес и Планета Пайнер, както и с помощта на много хора с големи сърца. Всички изпълнители, потвърдили участието си в концерта, подкрепят каузата „Да помогнем на Йоана“ благотворително. Това са: балет „Рона“, ансамбъл „Хасково“, ансамбъл „Златна Тракия“, ансамбъл „Южняци“, ансамбъл „Китна Тракия“, спортни танци „Реге тон“ , Кирил Атанасов, Данна, Илка Александрова.

До 29 август билети за концерта се продават в центъра на града на  пл.“Свобода“ от 9 до 11 часа и от 17,00  часа в района на комплекс „Веспрем“.

Ако не успеете да закупите предварително билет за каузата #ДаПомогнемНаЙоана, може да го направите на място, непосредствено преди концерта. Освен това своята доброта и човечност може да изразите според възможностите си и чрез

Дарителска сметка
Банка ДСК BIC: STSABGSF
IBAN : BG11STSA93000027164063
Титуляр: Йоана Мирославова Найденова/Yoana Miroslavova Naydenova
PayPal: [email protected]
Help Karma : https://bg.helpkarma.com/help/911593083936
Онлайн базар: Благотворителен базар в помощ на Йоана

Всичко за борбата на малкото момиченце и нейните родители, четете и на

https://www.facebook.com/help.ioanaa/?__xts__[0]=68.ARDNG8shn0MFvH0v-opmDRvmTshtthqfphYBHPVEWWdzvefFcxQdISil3zxeA9of7NM8PMbM1GmVbDP5KOf10BKXwUGIHCwLYD-YCdSPamMQm61-3SSLVw83kGxOaqlBXMnTGGwLRczBwniEjEaP4DEikEuzuU1DrAXlKWhjCq9lkd6906AoldcY_hjZFaWRSs_Zlo1JeF7m2UdEsuT5Ih2dWRglbOe78MDNMuLR3ojrx8FkTYPxPJPIJSSono7yXbfYIIUhSgoF_iKt2y1QempHnKYfM6FQgbs0thCwokGUxGFStvMz2lk77vZvsyGnru5p

#Хасково се обединява, за да запази усмивката на #Йоана!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук