Да помогнем за лечението на Лозко!

Да помогнем за лечението на Лозко Добрев, зов за помощ отправят негови близки в подета в социалната мрежа кампания.

Лозко е от Димитровград, но живее в Хасково. Той е само на 22 години и животът е пред него… Наскоро обаче е диагностициран със злокачествен рак на черния дроб и се нуждае спешно от трансплантация. За целта са необходими средства за лечение в чужбина.

Единствената надежда е трансплантация на черен дроб, но сумата е непосилна за семейството ми, споделя майката на младото момче. Времето не е на наша страна. Затова моля всеки, кой с каквото може, да помогне! Обръщам се с огромна молба към вас, отправя призив с признателност тя.

Лекарите в Турция са готови да направят операцията, въпреки че ще е много сложна. Сумата, която трябва да се заплати, е 50 000 евро.

Лозко може да постъпи в клиниката Koç Üniversitesi Hastanesi в Истанбул. Това трябва да стане бързо, за да има шанс да прескочи това препятствие и да продължи живота си.

Дарителска сметка: BG76BPBI79264067099601

Титуляр на сметката: Лозко Димитров ДобревПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук