Да подкрепим Борис Нондов в анкета за спортен талант

Той единствен е от Димитровград

контакти

Стартира конкурсът „Спортен талант на публиката“. Чрез него се събират гласове за 85 кандидати по програма „Спортни таланти“ – 2018, които не са попаднали сред избраните след финално класиране в периода от 1 март до 1 април 2018 г. Сред тях е състезателят от „Киокушин карате клуб – Димитровград” Борис Нондов, единствен димитровгардчанин в надпреварата. Да го подкрепим!

Конкурсът започна на 4 юни и продължава до 17 юни 2018 г., до когато включително, ще продължи гласуването. Той е иницииран от български букмейкър, който на 18 юни ще обяви един спортен талант на публиката, чийто проект също ще бъде финансиран по програма „Спортни таланти“.

Димитровградчанинът Борис Нондов е на 18 години. Проектът му, на стойност 4 720 лева, е за закупуване на оборудване и участие в международни състезания. Амбицията му е да се класира в призовата тройка на Международен турнир, който ще се проведе от 20 до 23 август в Япония.

През 2018 г., до момента – Борис спечели 3-то място на Национално карате първенство за юноши и мъже – София. Успехите му през 2017 г. са: 3-то място на Международен турнир SWISS OPEN JUNIORS, Швейцария, Станс; 1-во място на Международен турнир „Черно море”, Бургас; 3-то място на Национално първенство по карате шинкиокушинкай, Димитровград.

Можете да дадете своя вот на сайта talanti.eurofootball.bg, раздел „Гласуване на публиката“, където ще видите всички участници. Срещу имената на всеки от тях са посочени детайли и възможност за гласуване. До номинацията на Борис Нондов може да стигнете директно от тук.

След като изберете своя фаворит и кликнете върху „Гласувай“, ще Ви се отвори прозорец, в който трябва да въведете адреса на електронната си поща. На нея автоматично ще Ви бъде изпратен линк. Необходимо е да го последвате, за да потвърдите гласа си. /Възможно е, при натискане на бутона – „Гласувай“, да се появи празно поле. В такъв случай, може да пробвате с друг браузър/

От един имейл адрес може да се гласува само веднъж и за един кандидат, а харесванията във Фейсбук не влияят на резултата. За „Спортен талант на публиката“ за 2018 г. ще бъде обявен състезателят с най-много гласове, който ще получи символичен чек на церемония. Допълнителни подробности – вижте тук.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук