ДА НАПРАВИМ ТЕНЧОВИЯ ДЪБ ПРЕЗИДЕНТ НА ДЪРВЕТАТА. ГЛАСУВАЙТЕ ДО 14-И!

[quote]ПОБЕДИТЕЛЯТ ВЪВ ВОТА ПРЕДСТАВЯ БЪЛГАРИЯ ПРЕД ЕВРОПА[/quote]

Можем да направим Тенчовия дъб президент на дърветата в България, образно казано. Както писахме, столетникът от Бодрово се състезава в кампанията „Дърво с корен 2016”. Паралелно върви и допълнителна категория: „Вековните дървета говорят 2016”…

auto-bannerГигантът, който е на 735 години, е сред 10-те финалиста в основната надпревара. Гласуването започна от 15 септември и продължава до 14 октомври, включително. До 8 октомври можеше да се види как се движат претендентите в класирането, но след тази дата гласовете са скрити.

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на 25 октомври в Дома на Европа в София, съобщават организаторите. Първенецът в кампанията „Дърво с корен” ще представи  България в международния конкурс „Европейско дърво на годината 2017“. Помогнете това да е Тенчовия дъб от Бодрово, гласувайки за него на този адрес. Дървото, с най-много гласове, ще бъде прегледано от специалисти, които ще набележат мерки за подобряване на състоянието му.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук