ДАР ЗА РОЖДЕСТВО В ДЕНЯ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО

Деца - ЦНСП
контакти

Благотворителен концерт под надслов „Дари Рождество“ се проведе в Деня на християнското семейство в спортна зала „Младост“. Той бе в помощ на младото димитровградско семейство Антоанета и Валери Стефанови за обезпечаване на ин витро процедура.

С непринудено настроение на 21 ноември програмата откриха децата от Център за настаняване от семеен тип, което беше и първото им излизане на сцена. За да подкрепят каузата, пред публиката се изявиха „Street dust”, Бетина и Деница, Елеонора Сталева, „Grand illusion”, „Under building“ и солиста на група „Spider” – Недялко. Организатор на събитието бе фондация „Подари усмивка“ и мотоклуб „Викингите“, а залата осигури община Димитровград.

На концерта бяха събрани 1800 лв., от които 800 лв. са постъпленията в дарителската сметка, а останалите от дарителските урни. Необходимата сума за ин витро процедурата е 8000 лв. До момента в кампанията са събрани 3505 лв. Събирането на средства продължава.

Антоанета и Валери са заедно от пет години. От началото на връзката си правят няколко интервенции в клиники за ин витро процедури, но те се оказват неуспешни. Надеждите им са свързани с нов опит, който е насрочен за 22 февруари 2012 г.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук