Дари Рождество, подари усмивка и коледна вечеря на човек в нужда

Коледен благотворителен концерт, под надслов „Дари Рождество“, организира фондация „Искам бебе“ в Димитровград. Той ще се проведе на 19 декември от 18 часа в спортна зала „Младост“. Допълнителни подробности може да откриете на обявеното събитие – на следния линк.

Кампания „Подари усмивка за Рождество Христово”, в навечерието на най-светлия християнски празник, организира фондация „Поради усмивка“. За 13-та поредна година, тя е за изготвяне на подаръчни коледни кутии за деца в неравностойно социално положение. Допълнителни подробности може да откриете на обявеното събитие – на следния линк.

Същевременно, продължава кампанията „Димитровград подарява Коледна вечеря на човек в нужда“. В нея вече се включиха много хора, решили да помогнат. Допълнителни подробности може да откриете на обявеното събитие – на следния линк.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук