ДАВАТ ДО 10 000 ЛЕВА ЗА ЧИСТА ОКОЛНА СРЕДА

контакти

За поредна година Министерството на околната среда и водите /МОСВ/ и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда /ПУДООС/ отправят покана за участие в Националната кампания „За чиста околна среда“ – 2015 г.“, на тема „Обичам природата – и аз участвам“.

Участници в конкурса могат да бъдат общини и кметства, училища, детски градини и обединени детски комплекси от цялата страна. За реализиране на всеки от класираните проекти ще бъдат предоставени средства в размер до 10 000 лева за общини и кметства и до 5 000 лева за учебни заведения.

Кампанията цели повишаване на екологичната култура на гражданите и навлизане на съвременните тенденции в сферата на опазване на околната среда. Крайният срок за подаване на проектните предложения в ПУДООС, София, е 20.02.2015 г.

Повече вижте тук.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук