Дават безплатни правни консултации за хора с ниски доходи

Адвокатска колегия – Хасково пое породената преди време в Димитровград инициатива, за безплатни правни консултации. Такива ще могат да ползват хората в неравностойно положение и третата възраст, които са с доходи до 300 лева. Това каза председателят на Общинския съвет в Димитровград Гергана Кръстева, която като адвокат, също е част от Колегията.

Идеята е от другия месец да функционира стая в адвокатската колегия, намираща се на ул. „Хан Кубрат“ 8. В нея ще дежурят адвокати, които ще дават безплатни консултации.

Решихме с кмета Иво Димов, за да подсигурим възможност за хората от Димитровград, чрез ръководството на Колегията, да направим изнесено място за такива консултации, които нямат възможност да ги заплатят. Ще работим по този въпрос, обясни Гергана Кръстева.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук