ГУБЕРНАТОР ИРЕНА УЗУНОВА ОТИВА В БРЮКСЕЛ

Областна администрация
контакти

Областният управител Ирена Узунова отива на тридневно работно посещение в Брюксел. Губернаторът ще пътува до белгийската столица по покана на Представителството на Европейската комисия, като част от програма за областните управители от България, съобщават от областната администрация.

В програмата е включена среща-дискусия с еврокомисар Кристалина Георгиева и лекционен ден в Европейската комисия. Ще бъде представена институцията и функционирането й. Ще се засегнат актуални теми като бъдещето на европейската интеграция, икономическото управление на Европейския съюз, бъдещето на кохезионната  политика, преговорите за следващата финансова рамка на ЕС 2014-2020 и ролята на регионите за развитието на ЕС. В последния ден е планирано посещение и презентация на Европейския парламент и Комитета на регионите. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук