ГРИГОР ДИМИТРОВ ИНКОГНИТО ПРОБВА КОРТОВЕТЕ В ДИМИТРОВГРАД

newbeautyИзненадваща тренировка направи днес на кортовете в Димитровград Григор Димитров. Появата му на комплекс „Раковски“ не бе оповестена предварително, за да може най-добрият тенисист на България да проведе подготовката си при по-спокойна среда. Намиращите се в близост граждани обаче успяха да го запечатат с ракетата в ръка, както и след това да се снимат с него. Не е изключено скоро той отново да дойде на димитровградските кортове.

Вчера Гришо си пристигна в родния град Хасково, където му бе връчено официално званието Почетен гражданин. За такъв той бе избран през 2014 г. от Общинския съвет в Хасково. Сега лично получи отличието, на фона на аплодисментите на своите приятели и съграждани.Ban-Leila

На Димитров му предстои да замине за Истанбул, където ще се проведе турнир от сериите на ATP – Асоциация на професионалните тенисисти. Българинът в момента е на 28-ма позиция. Първенец е сърбинът Новак Джокович.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук