Граждани искат с подписка ремонт на улица

Близо 80 граждани се подписаха в подписка, с която искат да бъде разгледана възможността за ремонтиране на ул. „Иван Богоров“ в Димитровград, намираща се в близост до професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“.

Подписката, с прикрепена към нея молба по въпроса, бе внесена в Община Димитровград от един от живущите на улицата Кирил Тончев.

Улицата, на която живеем, е в окаяно състояние от много години. Не е преасфалтирана от 1975 година. Мисля, че преди около 15 години беше позакърпена. В момента има много дупки за оправяне, пешеходци и коли трудно преминават, коментира Тончев, според когото другите улици в този район са оправени.

В адресираната до кмета Иво Димов молба се посочва още, че освен големите дупки и трудното придвижване, през лятото има и висока запрашеност по улицата. Надяваме се, че молбата ни ще бъде разгледана и ще се потърси решение на проблема, се казва в нея.

Имаме утвърден бюджет, в който трябва да се изпълняват капиталовите разходи, потърсен, накратко коментира кметът на Димитровград. За да оправим тази улица, трябва да намери място във финансовата рамка, да я остойностим, каза още градоначалникът, който подчерта, че трудно се решават нещата с подписки.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук