Градят структура на Цветан Цветанов в Димитровград

Координатор – бившият съветник от ГЕРБ Славейко Иванов

контакти

Гради се вече в Димитровград структура на партията на Цветан Цветанов. Ядрото е от десетина човека – бизнесмени, земеделски производители, доктори, директор на училище, представител на охранителна фирма, хора от сферата на културата и образованието. Започнали са и срещи по селата. Засега, имена не се съобщават, но е ясно кой ще е координатор на партията – Славейко Иванов, бивш съветник от ГЕРБ.

Преди малко повече от месец Цветан Цветанов ме потърси и се срещнахме в офиса му в София. Помислих няколко дни и приех предложението, защото моето виждане съвпада с неговото, за развитието на евроатлантическите ценности. Той ми даде поле за изява – да се доверяваме на хора от местната общност и ме увери, че няма да налага личности отгоре. Преди две седмици Цветанов идва до Димитровград, за да представи политическия си проект. Тогава, де факто, започна и изграждането на структурата, сподели координаторът.

Славейко Иванов бе общински съветник от ГЕРБ в Димитровград, в миналия мандат. В началото, не е бил член на партията, става такъв по-късно. Преди местните избори през 2019 г. отново е предложен за листата, но си прави отвод, поради несъгласие с част от ръководството. Напуска партията и се разделя с политиката, но след предложението от бившия втори в ГЕРБ, решава отново да се впусне в нея. На 43 години е, женен, с две деца, завършил висше образование в УНСС – „Управление на човешките ресурси“ и магистратура „Бизнес администрация“. Представител е за област Хасково на италианска фирма за технически газове, занимава се и с продажба на минерална вода.

В лицето на Цветан Цветанов виждам най-доброто от политиката на ГЕРБ, каквато бе представяна и за каквото сме се борили. Друга причина да приема предложението му е, че той много е помагал на Димитровград и без негова подкрепа много от нещата нямаше да се реализират. Във времето назад, с него бе нашият допир и хората по места ще го потвърдят, подчерта Славейко Иванов.

Координаторът сподели, че е въпрос на време официално да се представят лицата на новата формация. По думите му, към момента трима от ядрото в Димитровград са били част от ГЕРБ. Ще има и други, които все още не го афишират, но ще го направят покрай учредяването на новата партия, което трябва да стане към края на септември месец.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук