ГОТОВ Е ПРОЕКТЪТ ЗА ОБЩИНСКИЯ ПЛАН ЗА ПЕРИОДА 2014-2020, ОБСЪЖДАТ ГО ПУБЛИЧНО

Готов е проектът за общинския план за развитие на Димитровград за периода 2014-2020 г. Документът ще бъде подложен на обществено обсъждане. То ще се проведе на 17 септември, от 17:30 часа, в зала „Гроссето“, съобщи заместник-кметът Росен Кузев, който отговаря за изпълнението на заповедта по общинския план.

По думите му на общественото обсъждане ще се представи проекта, ще се направят евентуални корекции и допълване на предложения. След неговото провеждане, цялостната визия ще се разгледа от общинския съвет. На септемврийската сесия планът ще се гласува.

Росен Кузев коментира, че работните групи по отделните приоритетни области вече са приключили работа. До края на миналия месец те трябваше да направят предложения, след което да се обобщят. Бяха сформирани девет работни групи – Икономическо развитие, Инфраструктура, Екология, Образование и младежки дейности, Здравеопазване, Социална сфера и човешки ресурси, Култура, Спорт, Земеделие. Общинският план за развитие трябва да бъде факт до края на септември тази година. 

Целият свят в един екран с ТРАКИЯ КАБЕЛ – www.trakiacable.net Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук